Таобао България Авио Карго доставка 4 до 7 дни от Китай до България

 

Таобао България Ви предлага новия си вид доставка до България – Таобао България Авио Карго. С нея Вие ще получавате поръчките си по бързо от всякога. Цена на килограм 20$ + такса на Еконт. Цените се заплащат за всеки 100 грама. С този вид доставка, ние минаваме митница, а Вие получавате пратките си по Еконт.

Как да направите поръчка:

-        Изберете продукт от www.tao.bg и направете плащане. Цените в сайта вкл.: цената на продукта, доставка до склада ни в Китай и нашата комисионна 20%. Цената не включва транспорт до България. Ние не слагаме комисион върху цената на транспорта.

-        В рамките на 1 до 4 дни ние ще получим продукта и ще Ви изпратим подробни снимки. След като потвърдите продукта трябва да платите транспорта до България.

-        След плащане на транспорта, поръчката Ви се изпраща към България, където ще пристигне в рамките на 4 до 7 дни. След като пратката е вече в София, тя ще ви бъде изпратена по Еконт ( таксата за Еконт е за Ваша сметка ).

С Таобао България Авио Карго не могат да се изпращат батерии и течности.

 

Защо да изберем Таобао България Авио Карго:

-        Бърза доставка до България – вече няма да чакате по 20,30,40 дни

-        Не се занимавате с митница, а получавате пратките си от Китай в офис на Еконт

-        Цената за килограм е почти същата като цената на Китайски пощи авио пратки до 2 кг, и много по ниска от цената на Хонг Конг и Сингапур пощи.

 

Начини на плащане:

-        Пейпал – 5% от сумата – таксата на Пейпал е за Ваша сметка

-        www.transferwise.com – нов метод, който препоръчваме. Вие изпращате левове към българска сметка ( локален превод ), таксата е от 1 до 400 лв – 2.80 лева. При изпращане над 400 лв таксата е 0.7%. Например ако изпращате 1000$ с пейпал Вие трябва да платите 50$, но ако ги пуснете с transferwise ще платите само 7$. Парите пристигат при нас в рамките на 4-5 дни.

 

Ако имате още въпроси може да ни се обадите на 02/491-7226 – приемаме обаждания 0т 04.00 до 15.00 българско време,

Viber: 008613450271802 
Email: order@taobao.bg
Skype: taobao.bg

 

Таобао България е единствения български таобао агент с реален офис в Китай от 2009г.